• Asus All-in-one PC ET2220I nie działa dotyk, mysz ani klawiatura

Pravila foruma:Klikni tukaj za prikaz pravil na forumu

1. Naslov teme mora vsebovati: proizvajalca naprave, poln model in kratek opis okvare.
  2. Sporočilo teme mora vsebovati: oznako tiskanega vezja (v primeru popravil strojne opreme), razširjen opis okvare, kaj je bilo preverjeno, zamenjano in/ali izmerjeno, sklep in vprašanje. Če ne morete najti oznake tiskanega vezja, morate prebrati TO TEMO. Če še vedno ne najdete oznake, prosim objavite kakovostne fotografije obeh strani matične plošče - potrebno je odstraniti vse folije in module, ki bi lahko zakrivali te oznake.
  3. Pred objavo nove teme, preberite vse teme v podforumu USPOSABLJANJA, in naredite predhodno diagnostiko na podlagi vsebine teh usposabljanj.
  4. Nalaganje celotnih navodil/shem, BIOS / firmware datotek, ali objavljanje povezav, ki vodijo do drugih spletnih strani s takšnimi datotekami, je SROGO PREPOVEDANO. Lahko objavite le majhen del navodil/shem, ali povezavo na BIOS datoteko v podforumu NEVERIFICIRANE DATOTEKE BIOS/EFI. V eni temi ne smete objaviti več kot eno stran navodil/shem. Datoteka ne sme vsebovati vidnih žigov "zaupno",, e-poštnih naslovov ipd.
  5. V eni temi lahko opišete SAMO eno napravo. Za vsako drugo okvarjeno napravo morate odpreti novo temo.
  6. Zahteve za sheme, boardview, fotografije matičnih plošč, datoteke BIOS-a ali servisne priročnike za storitve NISO DOVOLJENE. Če želite vprašati za katero koli od teh, odprite novo temo v podforumu ZAHTEVA ZA DOKUMENTACIJO & DATOTEKO BIOS/EFI.

#1 Asus All-in-one PC ET2220I nie działa dotyk, mysz ani klawiatura

Napisal/-a przemko21 5 Februar 2018, 14:05
Asus All-in-one PC ET2220I

Objawem jest nie działająca klawiatura, dotyk, ani mysz na USB ale tylko w momencie gdy uruchomiony jest system Windows 8.
Nie mogę zatem wpisać hasła i wejść do systemu.

Dotyk działa oraz wszystkie USB w momencie wejścia w tryb RECOVERY oraz w BIOSie. Mogę wówczas wybrać opcję myszką, klawiaturą podłączoną pod USB, oraz ekranem dotykowym.

Problem jakby dotyczył urządzeń peryferyjnych, takich jak touchscreen oraz USB, niezależnie czy jest to 3.0 czy 2.0.

Nawet w trybie awaryjnym nie mam możliwości wpisać hasła.

Zaktualizowałem ze strony producenta.
Zmieniałem ustawienia w BIOSIe:
USB Configuration - różne opcje
Onboard Devices Configuration - USB 3.0 na ENABLE
Wszystko bez zmian.

Możliwe, że jest to problem samego Windows 8, ale nie mam jak zrobić gdyż nie działa RECOVERY a klienta ma dużo danych i nie chce ich stracić. Mogę oczywiście wyjąć dysk, wszystko zgrać i zainstalować nowy system ale sam nie jestem pewien gdzie leży problem.
Może ktoś się zetknął z takim problemem, żeby nie iść w ciemno.

Re: Asus All-in-one PC ET2220I nie działa dotyk, mysz ani klawiatura

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 5 Februar 2018, 14:05

#2 Re: Asus All-in-one PC ET2220I nie działa dotyk, mysz ani klawiatura  [REŠENO]

Napisal/-a mmike 5 Februar 2018, 15:44
Skoro wszystko działa w trybie recovery, to odpal jakiś LiveOS i sprawdź jak wygląda sprawa lub zainstaluj OS na swoim dysku.

#3 Re: Asus All-in-one PC ET2220I nie działa dotyk, mysz ani klawiatura

Napisal/-a przemko21 5 Februar 2018, 16:16
odpaliłem winxp z pena i mysz chodziła, dotyk nie wiem

odpaliłem win7 z innego dysk i wszystko działa zatem jakimś cudem windows 8 się wysypał i nie wiem jak to naprawić, zatem zgrywam własnie dane z dysku C i wgrywam na nowo Windowsa

Re: Asus All-in-one PC ET2220I nie działa dotyk, mysz ani klawiatura

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 5 Februar 2018, 16:16

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost