У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Re: [ЗАПИТ ІНШИХ] Prosze o wyczyszczenie ME-Region Apple 1286
Google Adsense [BOT] • 16 Грудня 2017, 11:58
Bios od kolegi Lesio23 całkowicie uśmierca notebooka-brak reakcji na włącznik.
Rzeczywiście może tutaj jest problem, notebook został zakupiony już z takową usterka nie znam przeszłości serwisowej, możliwe iż ktoś już namieszał z EFI. Jednakże nie mogę znaleźć odpowiedniego wszystkie które flash'uje nie dają treści.
Plik oryginalny?
SLGZS-BD82HM55 a wsad jest pod PM55.
Rzeczywiście może tutaj jest problem, notebook został zakupiony już z takową usterka nie znam przeszłości serwisowej, możliwe iż ktoś już namieszał z EFI. Jednakże nie mogę znaleźć odpowiedniego wszystkie które flash'uje nie dają treści.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój.
Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
W poprzedniej wersji która umieściłem rzeczywiście był problem, ME region wchodził na engine region - za dużo kodu zostało usunięte. Tutaj w linku oryginalny kolegi bios z wgranym czystym ME regionem i z zachowanym engine region. Drugi bios w paczce z kolekcji. apple-macbook-a1286-rok-2010-820-2850-a-t51698.html
SMC ma poprawny wsad. Spróbuj z pod systemu wgrać nową wersje Efi i wtedy sprawdź. Po kolorze tła masz chyba Sierra OS X teraz zainstalowaną? Co ci pokazuje w Update jest do ściągnięcia aktualizacja Efi? Jeżeli masz macOS 10.12 to ci raczej nie pozwoli zaktualizować. Odłącz ten dysk jeżeli ma on ważne dane do zachowania, podłącz drugi i zainstaluj na nim Maverick OS X 10.9.5 i wtedy zaktualizuj wsad bios.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój.
[ЗАПИТ ІНШИХ] Re: Prosze o wyczyszczenie ME-Region Apple 1286
Google Adsense [BOT] • 6 Січня 2018, 02:01
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.