Pravila foruma: Klikni tukaj za prikaz pravil na forumu
Re: [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Asus A540SA-XX123T
Napisal/-a Google Adsense [BOT] • 11 September 2017, 17:07
darole napisal/-a:No any change in behaviuor of the motherborad - LED diode from charging battery is lighting even without battery. Battery of course is not charging.darole napisal/-a:Podobnie - bez zmian.
What is the issue with the original BIOS dump?
Maybe the BIOS is ok, but the issue is elsewhere.
#7 [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: Asus A540SA-XX123T
Napisal/-a Vogelek23 • 13 September 2017, 23:32
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Odświeżam wątek bo właśnie robię laptopa na takiej samej płycie na bios. Wsad pewnie jest sprawny. W tym modelu bateria nie będzie się ładowała dopóki nie przykręci się płyty śrubką: asus-f540s-bateria-nie-doladowuje-sie-t47388.html
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
[ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: Asus A540SA-XX123T
Napisal/-a Google Adsense [BOT] • 6 December 2017, 21:28
| Podobne Teme |
|---|
| Schemat Asus EX-B360M-V |
| Schemat Asus B560M-T |
| Schemat Asus B560M-N |
| Asus GV301RE Trup |
| Schemat Asus B460M-P |
| Schemat Asus B460M-N |
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov
_______________________________Vse pravice pridržane. Nepooblaščeno kopiranje vsebine te spletne strani ali njenega dela je strogo prepovedano.
Vse blagovne znamke, izdelki ali storitve, objavljene na tej spletni strani, pripadajo njihovim zakonitim lastnikom, so avtorsko zaščitene in se uporabljajo samo v informativne namene.