• Opcja jaki Twój załącznik został pobrany

Forumsregeln:Die Forumsregeln lesen

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Opcja jaki Twój załącznik został pobrany

von Lesio23 22 November 2017, 15:00
Witam,
Tak z ciekawości, czy istnieje opcja aby zobaczyć jaki wrzucony przeze mnie załącznik został pobrany przez innego użytkownika i co za tym idzie, za który załącznik dostałem punkty.
Wiem, że można na piechotę sprawdzać, ale trochę to czasochłonne.

Re: Opcja jaki Twój załącznik został pobrany

von Google Adsense [BOT] 22 November 2017, 15:00

#2 Re: Opcja jaki Twój załącznik został pobrany  [GELÖST]

von Vogelek23 23 November 2017, 02:13
Dla użytkowników co prawda takiej opcji nie ma (nie została wdrożona, bo nikt jej wcześniej nie potrzebował), ale stosowne logi są zbierane od dawna:

Bild

#3 Re: Opcja jaki Twój załącznik został pobrany

von Lesio23 23 November 2017, 10:35
Vogelek23 hat geschrieben:Dla użytkowników co prawda takiej opcji nie ma (nie została wdrożona, bo nikt jej wcześniej nie potrzebował), ale stosowne logi są zbierane od dawna:

Bild

Ja chciałem z ciekawości sprawdzić które moje wrzucone pliki są przydatne innym użytkownikom ;).

Re: Opcja jaki Twój załącznik został pobrany

von Google Adsense [BOT] 23 November 2017, 10:35