• Która płyta lepsza

Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)

#1 Która płyta lepsza

von rubin714p 29 März 2017, 16:10
Witam. Mam pytanie. Która z tych płyt jest lepsza Asrock N68-S czy Gigabyte GA-M61SME-S2 REV.2.0?

Re: Która płyta lepsza

von Google Adsense [BOT] 29 März 2017, 16:10

#2 Re: Która płyta lepsza

von ARSiq 29 März 2017, 16:26
i dont like Asrock. Mine burned after 8 monts, so i would buy Gigabyte.

#3 Re: Która płyta lepsza

von Lesio23 29 März 2017, 20:34
Asrock obsługuje procesory do s. AM3, a Gigabyte tylko do AM2. Asrock obsługuje pamięci 1066MHz, a gigabyte 800MHz - chociaż tutaj raczej nie będzie odczuwalnej różnicy.

Składam zestawy na Asrock i Gigabyte także uważam że to jednak ta sama klasa.

#4 Re: Która płyta lepsza

von rubin714p 30 März 2017, 06:50
Pytam ponieważ w swoim komputerze mam Asrock. A dostałem Gigabyte za darmo ze spuchniętymi kondensatorami. Wymieniłem na nowe, płyta wstaje. I myślałem czy zamienić ją z tym Asrockiem w swoim kompie.Ale ma ubogo SATA :) . Wrzucę do szafki i niech sobie leżakuje.Dziękuję za odpowiedzi.

#5 Re: Która płyta lepsza

von sslaaweek 23 September 2017, 22:45
Ja wziął bym Asrock. Chodzi przede wszystkim o serwis. Z tego co pamiętam Asrock nie serwisuje plyt w Polsce dlatego bardzo często wymienia na Nowe. Podpytaj sprzedawcy o to.

Re: Która płyta lepsza

von Google Adsense [BOT] 23 September 2017, 22:45
Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)