Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
- Назва теми має містити: виробника пристрою, повну модель та короткий опис проблеми.
- Пост має містити: код маркування друкованої плати (необхідний у разі ремонту обладнання), розширений опис проблеми, речі, які ви перевірили/замінили/виміряли, ваші висновки та запитання. Якщо ви не можете знайти код маркування друкованої плати, прочитайте ЦЮ ТЕМУ. Якщо ви все ще не можете знайти маркування друкованої плати, завантажте фотографії з високою роздільною здатністю обох сторін друкованої плати - необхідно видалити всі плівки, модулі або кронштейни, які можуть покривати ці позначки.
- Перш ніж публікувати нову тему, прочитайте всі теми підфоруму НАВЧАННІ і проведіте попередню діагностику на основі змісту цих тренінгів.
- Завантаження будь-яких повних схем, бордвю, файлів БІОС / прошивки або будь-якої іншої документації (або посилань на веб-сайти з такими файлами) СТРОГО ЗАБОРОНЕНО. Ви можете опублікувати лише невелику частину документації або посилання на файл БІОС на підфорумі НЕПЕРЕВІРЕНІ ФАЙЛИ БІОС що спростити діагностику або ремонт. Вам не дозволяється публікувати більше однієї повної сторінки інструкції/схеми на одну тему. Файл, який ви публікуєте, не повинен містити водяних знаків, «конфіденційних» тегів, посилань чи адрес електронної пошти та не може бути захищений паролем.
- Дозволено описувати лише один несправний пристрій у одній темі - ви завжди повинні відкривати нову тему для кожного наступного пристрою.
- Запит повних схем, бордвю, файлів БІОС або будь-якої іншої документації ЗАБОРОНЕНО на цьому підфорумі. Якщо вам потрібно попросити щось із цього, вам слід відкрити нову тему в підфорумі ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ ТА БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Re: ASUS P5N32 SLI Deluxe po awarii zasilacza
Google Adsense [BOT] • 17 Вересня 2017, 02:56
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Pin9 zasilania: napięcie 5,08V rezystancja 98kOhm.
PS_ON też jest prawidłowe
Rezystancja w złączu ATX MB
- pin 1,2,12,13 ( +3,3V ) - 72 Ohm
- pin 14 ( -12 V ) - przerwa
- pin 4,6, 21,22,23 ( +5V ) - 1280 Ohm
- pin 10,11 ( +12V ) - ok. 28 kOhm
Przy próbie włączenia przyciskiem PWR_BTN na płycie zasilacz nie załącza się.
Nie zmienia się napięcie na PS_ON. Wentylator nawet nie drgnie.
Co by tu jeszcze. Posprawdzałem duże zabezpieczenia ale wiem, że na MB jest też
sporo małych zabezpieczeń SMD 0603 a w tym się troszkę jeszcze gubię.
PS_ON też jest prawidłowe
Rezystancja w złączu ATX MB
- pin 1,2,12,13 ( +3,3V ) - 72 Ohm
- pin 14 ( -12 V ) - przerwa
- pin 4,6, 21,22,23 ( +5V ) - 1280 Ohm
- pin 10,11 ( +12V ) - ok. 28 kOhm
Przy próbie włączenia przyciskiem PWR_BTN na płycie zasilacz nie załącza się.
Nie zmienia się napięcie na PS_ON. Wentylator nawet nie drgnie.
Co by tu jeszcze. Posprawdzałem duże zabezpieczenia ale wiem, że na MB jest też
sporo małych zabezpieczeń SMD 0603 a w tym się troszkę jeszcze gubię.
Przemcio71 написав:Pin9 zasilania: napięcie 5,08VCzyli napięcie STANDBY wchodzi na płytę, tylko płyta tego "nie widzi".
Przemcio71 написав:PS_ON też jest prawidłoweCo to znaczy "prawidłowe"? Operuj wartościami napięć, a nie nic niemówiącymi skrótami myślowymi. Co się dzieje na pinie 16 złącza zasilania PRZED i W TRAKCIE wciśnięcia przycisku POWER?
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
No tak. To może z drugiej strony bo bez schematu i tak będzie pod górę gdyż na
tej MB nie ma żadnego oznaczenia elementu.
Po doczytaniu kilku tematów obawiam się, że padł IT7812F-A.
Napięcie zasilania VBAT na n.69 jest +5V, na n.75 PANSWH ( System On-Off Button ) napięcie zmienia się zgodnie z działaniem PWR_BTN.
PWR_BTN 4,01V = n.75 3,98V
PWR_BTN 0V = n.75 0,06V
Na n.76 PS_ON cały czas jest 3,98 V i nie zmienia się to.
Układ IT8712F-A po kilkunastu minutach wydaje się letni a chyba powinien być zupełnie zimny.
Nie ma przecież zasilania na n.4,35 i 99.
tej MB nie ma żadnego oznaczenia elementu.
Po doczytaniu kilku tematów obawiam się, że padł IT7812F-A.
Napięcie zasilania VBAT na n.69 jest +5V, na n.75 PANSWH ( System On-Off Button ) napięcie zmienia się zgodnie z działaniem PWR_BTN.
PWR_BTN 4,01V = n.75 3,98V
PWR_BTN 0V = n.75 0,06V
Na n.76 PS_ON cały czas jest 3,98 V i nie zmienia się to.
Układ IT8712F-A po kilkunastu minutach wydaje się letni a chyba powinien być zupełnie zimny.
Nie ma przecież zasilania na n.4,35 i 99.
Re: ASUS P5N32 SLI Deluxe po awarii zasilacza
Google Adsense [BOT] • 18 Вересня 2017, 05:36
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.