• Edycja zamkniętych postów - Ponowne otwarcie wątku

Pravila foruma:Klikni tukaj za prikaz pravil na forumu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Edycja zamkniętych postów - Ponowne otwarcie wątku

Napisal/-a fifi88 14 Junij 2017, 21:39
Mam takie pytanie, a właściwie sugestię odnośnie możliwości otwarcia przez autora wątku który wcześniej zamknął i przyznał "POMÓGŁ".
Miałem taką sytuację z płytą lenovo i problem w wątku został rozwiązany, ale laptop po 2 tygodniach działania przestał ponownie się włączać. Chodzi mi o to żeby można było edytować wątek i wtedy jest cała historia usterek od początku uszkodzenia sprzętu. Tylko nie wiem jak by wyglądało od technicznej strony przyznawanie "POMÓGŁ" bo tak naprawdę w jednym wątku mogły by być 2 problemy ( np. drugi problem może mięć związek z pierwszą usterką).

Re: Edycja zamkniętych postów - Ponowne otwarcie wątku

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 14 Junij 2017, 21:39

#2 Re: Edycja zamkniętych postów - Ponowne otwarcie wątku  [REŠENO]

Napisal/-a Vogelek23 14 Junij 2017, 23:02
fifi88 napisal/-a:Tylko nie wiem jak by wyglądało od technicznej strony przyznawanie "POMÓGŁ"
No i właśnie dlatego jestem przeciwny otwieraniu wątków już zakończonych. Możesz po prostu podlinkować w nowym wątku ten stary, zamknięty i rozwiązany, aby ktoś, kto chce nieco głębiej przeanalizować obecną usterkę wiedział, jaka jest historia serwisowa sprzętu. Natomiast gdy zamknąłeś wątek przez pomyłkę lub z pośpiechu (np. w sytuacji, gdy przeprogramowanie wskrzesiło laptopa a dopiero po zamknięciu wątku zauważyłeś problem z ME Regionem), wystarczy napisać do mnie na PW i otworzę taki wątek.

#3 Re: Edycja zamkniętych postów - Ponowne otwarcie wątku

Napisal/-a fifi88 14 Junij 2017, 23:39
No tak tez bym zrobił. Tylko myślałem żeby cała historia naprawy sprzętu była w jednym wątku. Tzn tak naprawdę 2 lub 3 naprawy w jednym wątku tego samego sprzętu. Jak ktoś po roku czasu ma problem z danym sprzętem (a pamiętając klienta i ten sam sprzęt) który był już naprawiany a usterka jest całkiem inna (ale w jakiś sposób może być powiązana z wcześniejszą np. zalanie).

#4 Re: Edycja zamkniętych postów - Ponowne otwarcie wątku

Napisal/-a Vogelek23 15 Junij 2017, 00:20
Jest tylko jedna, ale za to krytyczna, kwestia, której nie obejdziemy (a przynajmniej nie bez dość istotnej ingerencji w silnik forum). Mianowicie, możliwość otwierania zablokowanych tematów przez użytkowników wkracza już w obszar uprawnień moderatorskich, czego absolutnie nie jestem w stanie zaakceptować.

Re: Edycja zamkniętych postów - Ponowne otwarcie wątku

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 15 Junij 2017, 00:20

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov