• [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] ToshibaC855-1tf prośba o wyczyszczenie MEregionu

#1 [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] ToshibaC855-1tf prośba o wyczyszczenie MEregionu

Napisal/-a pclapalert 22 Marec 2017, 20:40
płyta: PLF/PLR/CSF/CSR UMA MB REV 2.1

Witam. Mam prośbę o wyczyszczenie MEregionu. Laptop wyłącza się po 30 minutach. W załączniku zgrane wsady z dwóch kości.
Bios toshiba c855-1tf.rar

Za ogled datotek, priloženih tej objavi, morate biti prijavljeni.

Re: [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] ToshibaC855-1tf prośba o wyczyszczenie MEregionu

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 22 Marec 2017, 20:40

#3 [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: ToshibaC855-1tf prośba o wyczyszczenie MEregionu

Napisal/-a pclapalert 24 Marec 2017, 19:22
Niestety nie działa. Komputer zaraz po wgraniu bios w dniu wczorajszym działał. Dziś od rana znowu pół godziny i gaśnie. Najpierw zgasł po około godzinie pracy a teraz równo com pół godziny.

#4 [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: ToshibaC855-1tf prośba o wyczyszczenie MEregionu

Napisal/-a WIOLAD 24 Marec 2017, 21:21
Proszę podać obsadę płyty.

#5 [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: ToshibaC855-1tf prośba o wyczyszczenie MEregionu

Napisal/-a pclapalert 24 Marec 2017, 22:01
Problem rozwiązany. Z braku mostka HM70 wstawiłem HM76. Komputer odpalił i jak na razie działa. Jeszcze zapomniałem dodać że na tamtym biosie w Windowsie 7 jak i 8 są problemy ze sterownikami USB a dokładnie kod błędu 43. Temat zamykam.

#6 [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: ToshibaC855-1tf prośba o wyczyszczenie MEregionu

Napisal/-a Vogelek23 24 Marec 2017, 22:09
pclapalert napisal/-a:Problem rozwiązany. Z braku mostka HM70 wstawiłem HM76.
Zatem prawdopodobnie masz założony któryś z Core i3/i5/i7, a powinien być Pentium/Celeron.

[ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: ToshibaC855-1tf prośba o wyczyszczenie MEregionu

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 24 Marec 2017, 22:09

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov