• ACHI IR PRO SC - problem z termoparą

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 ACHI IR PRO SC - problem z termoparą

chprzemo 29 Січня 2011, 11:44
Witam...

Mam problem z termoparą w ACHI jak w temacie...
Chciałem podłączyć OMEGE pod stacje, niestety po tej operacji zgłupiała, po włączeniu wskazuje temp. 500 st. i rośnie do ok 2000 po czym pojawia się błąd na wyświetlaczu Sn b, miga kontrolka MAIN. Spotkał się ktoś z takim problemem? może wystarczy wpisać jakieś dane lub sterownik zresetować tylko nie wiem jak...

będę wdzięczny za pomoc.

Re: ACHI IR PRO SC - problem z termoparą

Google Adsense [BOT] 29 Січня 2011, 11:44

#2 Re: achi ir pro sc 

patol 29 Січня 2011, 12:00
Czy na pewno masz dobrze przykręcone końcówki termopary do złącza z tyły stacji? Mi pokazywało się coś podobnego na termoparze dołączonej do stacji, gdy ta nie była dobrze podłączona i raz łączyła a raz nie.

#3 Re: achi ir pro sc

chprzemo 29 Січня 2011, 14:37
temat rozwiązany. Jak kolega wspominał odłączyłem przewody idące od sterownika do złącza termopary, mój błąd ale już go odpokutowałem stresem.
temat zamykam

Dziękuje

#4 Re: ACHI IR PRO SC - problem z termoparą

Vogelek23 29 Січня 2011, 19:51
Na przyszłość, proszę precyzyjniej określać tytuł wątku, aby nie wylądował w Koszu - tym razem poprawiłem.

Re: ACHI IR PRO SC - problem z termoparą

Google Adsense [BOT] 29 Січня 2011, 19:51

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість