• Samsung Galaxy XCover3 brak podświetlenia matrycy.

This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).

#1 Samsung Galaxy XCover3 brak podświetlenia matrycy.

by wozik 14 December 2016, 12:18
Witajcie
Trafił do mnie XCover 3 z uszkodzoną szybą. Szyba bardzo mocno uszkodzona wraz z LCD jak się okazało później. Po wymianie na nowy LCD i nową szybę smartfon nie ma podświetlenia LCD. Czy ktoś się spotkał z taką usterką? Może ktoś posiada jakiś kawałek schematu obrazujący podświetlenie w tym modelu? LCD zakupiony kolejny i ta sama przypadłość więc wadliwe LCD wykluczam.

Re: Samsung Galaxy XCover3 brak podświetlenia matrycy.

by Google Adsense [BOT] 14 December 2016, 12:18

#2 Re: Samsung Galaxy XCover3 brak podświetlenia matrycy.

by wit2 14 December 2016, 12:54
LCD dwa z tego samego źródła? Wymieniałem ostatnio ale w oryginale i takich problemów nie miałem.

#3 Re: Samsung Galaxy XCover3 brak podświetlenia matrycy.

by wozik 14 December 2016, 13:23
No właśnie z innych źródeł, bo chciałem wykluczyć uszkodzenie LCD. Chciałem montować oryginał ale klient cenowo nie wytrzymał :P

Re: Samsung Galaxy XCover3 brak podświetlenia matrycy.

by Google Adsense [BOT] 14 December 2016, 13:23
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).