Regole del forum: Clicca per leggere le regole del forum
Re: Schemat Dell Latitude 2100 Quanta ZM1 WELCH'S DAZM1MB18F0
da Google Adsense [BOT] • 24 aprile 2011, 16:05
Schemat
Model: Dell Latitude 2100
Platforma: Quanta ZM1 WELCH'S DAZM1MB18F0
Rev: 2B

Schemat (płytki dodatkowe)
1. MEDIA BUTTON BOARD DA0ZM1TH6D0
2. POWER BUTTON BOARD DAZM1PB18B0
3. TRACKPAD BUTTON BOARD DAZM1TB18A0
4. LED BAR BOARD DAZM1YB18B0
5. DIGITIZER (TOUCH SCREEN SENSOR) BOARD DAZM1TH38B0
Model: Dell Latitude 2100
Platforma: Quanta ZM1 WELCH'S DAZM1MB18F0
Rev: 2B

ZM1 REV 2B.pdf |
Schemat (płytki dodatkowe)
1. MEDIA BUTTON BOARD DA0ZM1TH6D0
2. POWER BUTTON BOARD DAZM1PB18B0
3. TRACKPAD BUTTON BOARD DAZM1TB18A0
4. LED BAR BOARD DAZM1YB18B0
5. DIGITIZER (TOUCH SCREEN SENSOR) BOARD DAZM1TH38B0
SUB-BOARDS.zip |
Non hai i permessi necessari per visualizzare i file allegati in questo messaggio.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Non hai i permessi necessari per visualizzare i file allegati in questo messaggio.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Re: Schemat Dell Latitude 2100 - QUANTA ZM1 WELCH'S
da Google Adsense [BOT] • 3 dicembre 2016, 12:32