• Witam wszystkich serdecznie :)

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Witam wszystkich serdecznie :)

SebastianR 26 Жовтня 2016, 22:22
Cześć wszystkim :)

Jest to Mój pierwszy post na forum.

Do tej pory tylko czytałem posty innych użytkowników i stwierdzam, iż Elvikom to kopalnia wiedzy :)

Dziękuję wszystkim którzy wkładają swój czas i wysiłek w analizę różnych, (z tego co widzę nierzadko bardzo skomplikowanych) problemów technicznych i dzielenie się nimi na forum.

Jestem bardzo raczkującym serwisantem laptopów, dzięki Wam wszystkim zaczynam budować swoją bazę wiedzy, Mam nadzieję że kiedyś nadejdzie dzień kiedy będę mógł podnieść swój service level poziom wyżej :)

Pozdrawiam wszystkich!

SebastianR

Re: Witam wszystkich serdecznie :)

Google Adsense [BOT] 26 Жовтня 2016, 22:22

#2 Re: Witam wszystkich serdecznie :)

Vogelek23 27 Жовтня 2016, 10:00
Witamy Kolegę serdecznie w naszych skromnych progach :)

Re: Witam wszystkich serdecznie :)

Google Adsense [BOT] 27 Жовтня 2016, 10:00
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей