• [ЗАПИТ СХЕМ] Toshiba Satellite Pro C70-B-301

Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 [ЗАПИТ СХЕМ] Toshiba Satellite Pro C70-B-301

ZAKBAJT 9 Серпня 2016, 08:36
Witam,

Poszukuje schematu i ewentualnie boardview do
Toshiba Satellite Pro C70-B-301
Płyta: AR10SU-6050A2631701-MB-A01

Re: [ЗАПИТ СХЕМ] Toshiba Satellite Pro C70-B-301

Google Adsense [BOT] 9 Серпня 2016, 08:36

#2 [ЗАПИТ СХЕМ] Re: Toshiba Satellite Pro C70-B-301

Ogon 10 Серпня 2016, 12:53
Jaki blok schematu ciebie interesuje?

#3 [ЗАПИТ СХЕМ] Re: Toshiba Satellite Pro C70-B-301

ZAKBAJT 18 Серпня 2016, 12:02
Całość najlepiej, jak trzeba jakieś pkt to mów.

#4 [ЗАПИТ СХЕМ] Re: Toshiba Satellite Pro C70-B-301

Vogelek23 19 Серпня 2016, 00:24
ZAKBAJT написав:jak trzeba jakieś pkt to mów.
Raczej nie będziesz mógł przekazać swoich punktów użytkownikowi Ogon, bo sam ich nie masz.

Ogon написав:Jaki blok schematu ciebie interesuje?
Jeśli masz schemat, dlaczego nie uploadujesz go do działu DOWNLOAD? A jeśli nie masz (co jest bardziej prawdopodobne, skoro nie mają go także wietnamczycy, rosjanie ani chińczycy), to dlaczego dajesz autorowi płonne nadzieje?

#5 [ЗАПИТ СХЕМ] Re: Toshiba Satellite Pro C70-B-301

Ogon 25 Серпня 2016, 12:31
ZAKBAJT написав:Całość najlepiej, jak trzeba jakieś pkt to mów.

Przepraszam za późną odpowiedź, ale mogę dać tylko wybrane wycinki, jestem zblokowany umowami.

Vogelek23 написав:
ZAKBAJT написав:jak trzeba jakieś pkt to mów.
Raczej nie będziesz mógł przekazać swoich punktów użytkownikowi Ogon.

Ogon написав:Jaki blok schematu ciebie interesuje?
Jeśli masz schemat, dlaczego nie uploadujesz go do działu DOWNLOAD? A jeśli nie masz (co jest bardziej prawdopodobne, skoro nie mają go także wietnamczycy, rosjanie ani chińczycy), to dlaczego dajesz autorowi płonne nadzieje?

Panie Vogelek, to że schematu nie posiadają wietnamczycy, chinczycy, czy rosjanie, to to nie oznaczę, że dobrze ustawieni Polacy nie maja dostępu do niektórych informacji i baz danych.
Jeżeli Pan może pomóc autorowi to proszę bardzo, ja nie jestem zobowiązany dawać niczego i mogę to zrobić tylko i wyłącznie z dobrej woli

Зображення

[ЗАПИТ СХЕМ] Re: Toshiba Satellite Pro C70-B-301

Google Adsense [BOT] 25 Серпня 2016, 12:31
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість