Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)
Re: HP Pavilion DV7 - jakie karty wifi
von Google Adsense [BOT] • 3 August 2016, 15:42
commandos007 hat geschrieben:Istotne aby był ten sam producent czyli jeśli jest atheros to montuj atheros itp.Niestety, nie zawsze to tak działa, zwłaszcza w przypadku HP.
Szukam white listy do tego modelu lub odblokowanego biosu..Myślę, że druga opcja będzie wskazana, przy czym pytanie o BIOS z wyczyszczoną listą kart WiFi należy zadać we właściwym dziale (ZAPYTANIA O SCHEMATY/BIOS).
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
commandos007 hat geschrieben:Istotne aby był ten sam producent czyli jeśli jest atheros to montuj atheros itp. mi zawsze działały inne tego samego producenta.
Najlepiej sprawdzić w dokumentacji:
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01859666
Niedawno robiłem HP g6-2310sw z uszkodzonym wifi gdzie na karcie był wlan i bt. Podstawiałem masę różnych kart, w tym tego samego producenta. Objaw ten sam, sieć działała do pierwszego resetu, potem nie można było włączyć radia mimo że karta poprawnie siedziała w systemie. Dopiero studiowanie dokumentacji i zakup konkretnego modelu pozwolił oddać sprawnego laptopa.
Re: HP Pavilion DV7 - jakie karty wifi
von Google Adsense [BOT] • 9 August 2016, 23:22
Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)