Witam.
Poszukuję zgranego wsadu z płyty jak w temacie.
Obsada:
CPU: AMD TURION II (TMP520SGR23GM)
PÓŁNOC: 216-0752001
GPU: 216-0774007
Chipset północny wymieniłem na nowy z 2015r. GPU na zamiennik: 216-0774211.
Usterka przed i po wymianie chipsetów jest identyczna, tj. w menadżerze urządzeń widnieją dwie standardowe karty graficzne. Jeżeli zainstaluje jedną z nich to system wstaje i działa ale gdy dogrywam sterowniki do drugiej to po wejściu do systemu matryca się wyłącza.
Brakuje mi już pomysłów. Pobrałem wsad ze strony producenta ale ma on pojemność 2 241KB, po otwarciu w programatorze jest obcinany do 2 048KB. Natomiast po zaprogramowaniu kości lapek nie reaguje na nic. Czy ktoś mógłby go odpowiednio przyciąć?
Załączam pliki org i ten ze strony producenta
Poszukuję zgranego wsadu z płyty jak w temacie.
Obsada:
CPU: AMD TURION II (TMP520SGR23GM)
PÓŁNOC: 216-0752001
GPU: 216-0774007
Chipset północny wymieniłem na nowy z 2015r. GPU na zamiennik: 216-0774211.
Usterka przed i po wymianie chipsetów jest identyczna, tj. w menadżerze urządzeń widnieją dwie standardowe karty graficzne. Jeżeli zainstaluje jedną z nich to system wstaje i działa ale gdy dogrywam sterowniki do drugiej to po wejściu do systemu matryca się wyłącza.
Brakuje mi już pomysłów. Pobrałem wsad ze strony producenta ale ma on pojemność 2 241KB, po otwarciu w programatorze jest obcinany do 2 048KB. Natomiast po zaprogramowaniu kości lapek nie reaguje na nic. Czy ktoś mógłby go odpowiednio przyciąć?
Załączam pliki org i ten ze strony producenta
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.