Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Re: [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] HP Pavllion dv7-1150ew
Google Adsense [BOT] • 12 Вересня 2015, 12:22
Please do not request schematics via Email, thanks.
Nie wysyłam schematów na PW ani email.
Nie wysyłam schematów na PW ani email.
Próbowałem wsadów z obu wątków (1140ew i 1150ew): D0 i D1. Na obu wsadach laptop działa poza klawiaturą numeryczną.
Może to być wina braku zapisanej konfiguracji ?
W polu "Product configuration ID" mam coś takiego: 01100yF???F?0000
Nie ma też numeru UID: FFFFFFFF-FFFF-FFFF-FFFF-FFFFFFFFFFFF
Znalazłem na forum narzędzie do programowania tych numerów - ale żadna wersja nie chce na nim działać.
Otrzymuję tylko taki komunikat:
"This utlility can NOT be executed on this platform".
Tylko wersja NbDmiFit-2.07 pozwoliła ustawić datę ale po niej też wyrzuca ten komunikat. Nie wiem jak to ugryźć.
Może to być wina braku zapisanej konfiguracji ?
W polu "Product configuration ID" mam coś takiego: 01100yF???F?0000
Nie ma też numeru UID: FFFFFFFF-FFFF-FFFF-FFFF-FFFFFFFFFFFF
Znalazłem na forum narzędzie do programowania tych numerów - ale żadna wersja nie chce na nim działać.
Otrzymuję tylko taki komunikat:
"This utlility can NOT be executed on this platform".
Tylko wersja NbDmiFit-2.07 pozwoliła ustawić datę ale po niej też wyrzuca ten komunikat. Nie wiem jak to ugryźć.
[ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: HP Pavllion dv7-1150ew
Google Adsense [BOT] • 3 Жовтня 2015, 06:35
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.