Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
Re: [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Lenovo E520 płyta LGG-1
Google Adsense [BOT] • 27 Серпня 2015, 18:56
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój.
Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Sprawdzałeś czy po uruchomieniu laptopa jak włożysz swoją kartę (tu mała uwaga, po uruchomieniu systemu na samej baterii, zamknij klapę, laptop wejdzie w stan uśpienia odczekaj chwile i wtedy włóż swoją wifi, pamiętaj że jest on pod napięciem, uważaj przy wkładaniu karty, żeby nie zrobić zwarcia), bedziesz miał możliwość jej włączenia?
Może bedzie prościej i szybciej poprostu kupić odpowiednią do twojego modelu.
Może bedzie prościej i szybciej poprostu kupić odpowiednią do twojego modelu.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój.
Nie posiadam baterii. Pod tym adresem https://www.bios-mods.com/forum/Thread- ... val--13646 jest BIOS z usuniętą whitelistą, ale da się wgrać tylko pod windowsem wraz z naładowaną baterią.
A mi jest potrzebny bin 4Mb, żeby wgrać bezpośrednio przez programator.
A mi jest potrzebny bin 4Mb, żeby wgrać bezpośrednio przez programator.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
[ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Lenovo E520 płyta LGG-1
Google Adsense [BOT] • 31 Серпня 2015, 12:23
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.