• Forum Elvikom w Tapatalk

Pravila foruma:Klikni tukaj za prikaz pravil na forumu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Forum Elvikom w Tapatalk

Napisal/-a marioj77 3 Julij 2015, 09:56
Mam problem z dostępem przez Tapatalk, dawno nie używałem i parametry forum, które były wpisane w programie zmieniły się, co skutkuje brakiem dostępu (błędny adres).
Po wejściu na forum przez przeglądarkę, w ogóle nie wyświetla się przycisk otwierania w Tapatalk.
Czy problem dotyczy forum, czy mojego telefonu?

Re: Forum Elvikom w Tapatalk

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 3 Julij 2015, 09:56

#2 Re: Forum Elvikom w Tapatalk  [REŠENO]

Napisal/-a Vogelek23 17 Avgust 2015, 23:25
Czy możesz zweryfikować działanie Tapatalk? Zaktualizowałem skrypt.

-----
EDYCJA: Uwaga! Od dnia 10 czerwca 2017 roku Tapatalk przestaje być wspierany przez forum, z uwagi na źle dopracowany skrypt aplikacji Tapatalk. Proszę o niezadawanie pytań ani sugestii, związanych z Tapatalk.

Re: Forum Elvikom w Tapatalk  [REŠENO]

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 17 Avgust 2015, 23:25

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov