• Asus K52jc - problem z biosem

#1 Asus K52jc - problem z biosem

Napisal/-a spojar 19 Marec 2015, 12:13
Witam :)
Mam dziwny problem z Asusem K52jc, mianowicie na biosie "k52jc me czysty.rar" wentylator pracuje normalnie ale karta LAN nie działa, w menadżerze urządzeń pokazuje błąd "nie można uruchomić urządzenia" .
Na Biosie zgranym z płyty "6303 Asus k52jc.bin" karta LAN działa ale wentylator chodzi na maksymalnych obrotach.
Inne biosy znalezione w sieci albo nie działają albo wentylator chodzi na maksymalnych obrotach.
Moje pytanie brzmi czy mógł by ktoś z forumowiczów połączyć te oba biosy tak żeby działał i wentylator i karta LAN ??

Za ogled datotek, priloženih tej objavi, morate biti prijavljeni.

Re: Asus K52jc - problem z biosem

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 19 Marec 2015, 12:13

#3 Re: Asus K52jc - problem z biosem

Napisal/-a spojar 31 Marec 2015, 10:33
Niestety nie udało mi się naprawić problemu przy użyciu narzędzia ASUS BIOS TOOLS. Klientowi się spieszyło i nie miałem możliwości dłużej nad tym siedzieć. Dzięki luielektr za podpowiedź. Temat zamykam.

Re: Asus K52jc - problem z biosem

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 31 Marec 2015, 10:33

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov