• ACHI IR PRO SC - pytanie dotyczącę dofinansowania a znaku CE

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 ACHI IR PRO SC - pytanie dotyczącę dofinansowania a znaku CE

kamil198405 12 Грудня 2010, 16:01
W środę byłem na prezentacji w/w stacji ponieważ w styczniu dostanę pieniądze na stworzenie nowego stanowiska pracy. I tutaj pojawia się moje pytanie czy urząd pracy może stwarzać mi jakieś problemy z zakupem stacji achi czy raczej nie oczywiście wszystko odnosi się do certyfikatu CE. A może lepiej nie ryzykować i kupić ayoue int732 bądź BGA ZM-R380B obydwie dostępne w diolut.pl i obydwie posiadają certyfikat CE

Re: ACHI IR PRO SC - pytanie dotyczącę dofinansowania a znaku CE

Google Adsense [BOT] 12 Грудня 2010, 16:01

#2 Re: ACHI IR PRO SC - pytanie dotyczącę dofinansowania a znaku CE

kamilj 12 Грудня 2010, 16:05
Każdy urząd pracy ma swoją własną politykę.

Ja również kupowałem tą stację za kasę z UP i nikt nie robił problemów z certyfikatami. Oni nawet nie wiedzą co to jest ;)

Dla nich musi być sprzęt na miejscu, żeby mogli go odfajkować w protokole i tyle.

Re: ACHI IR PRO SC - pytanie dotyczącę dofinansowania a znaku CE

Google Adsense [BOT] 12 Грудня 2010, 16:05

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість