• Zakup termopary

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Zakup termopary

pit85 9 Грудня 2010, 11:41
Witam, poszukuję termopary typu K takiej jak na zdjęciu poniżej. Orientujecie się może gdzie taką kupić w normalnych pieniądzach? Powiedzmy do 300zł?
Зображення

Re: Zakup termopary

Google Adsense [BOT] 9 Грудня 2010, 11:41

#2 Re: Zakup termopary

katar83 9 Грудня 2010, 11:55
Omega i tylko omega. Czas dostawy nie najkrótszy, ale lepszych za podobne pieniądze nie znajdziesz.

#3 Re: Zakup termopary

delp 9 Грудня 2010, 12:34
Tak jak kolega katar pisał. "OMEGA". Rewelacja.
5szt . z wysyłką z Czech 120Euro za pobraniem.
Mogę jeszcze polecić z firmy Czaki, porównywałem z tą Omegi i wskazania prawie identyczne.

#4 Re: Zakup termopary

Maxur 30 Грудня 2010, 00:39
Witam

Na eBay możesz je dostać po 30-40$ od sztuki, wysyłka do PL ok 12$.

#5 Re: Zakup termopary

Usunięty Użytkownik 1038 30 Грудня 2010, 06:16
delp написав:(...)
Mogę jeszcze polecić z firmy Czaki, porównywałem z tą Omegi i wskazania prawie identyczne.

Stosuję thermopary z Raszyna (CZAKI) od kilku lat. Są tanie i bez problemowe. Można także zrobić u nich thermoparę na zamówienie. Cena to 1/4 ceny OMEGI

#6 Re: Zakup termopary

chprzemo 2 Січня 2011, 19:05
Witam...

Jeśli chodzi o termopary Omega jest możliwy ich zakup również w Polsce.
Kupiłem Omegę w RENEX'ie, oni nazywają ją termoparą JOVY ale jak do mnie dotarła okazało się, że jest to Omega.
Cena ~130 zł, oczywiście rozmiary takie, że spokojnie pod DDR'y włazi.
W najbliższym czasie przetestuje wskazania z inna Omegą i dam znać jak wyszły porównania, ale na dzień dzisiejszy nie mam zastrzeżeń.

pozdrawiam.

Re: Zakup termopary

Google Adsense [BOT] 2 Січня 2011, 19:05
Подібні Теми
Zakup multimetru z termoparą[РІШЕНО]
Zakup zasilacza laboratoryjnego do 500 zł

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість