Aoyue Int732
Ma ktoś już jakieś praktyczne doświadczenie z tą stacją ?? Na elektrodzie ktoś się chwalił że ma ale poza linkiem do polskiej instrukcji obsługi niewiele szczegółów się pojawiło.
Jest spora dyskusja i sporo pozytywnych opinii na forums.cvxgameconsolerepair.com jest też porównanie w stosunku do ACHI IR PRO SC.
Jak dla mnie na plus w stosunku do ACHI przemawia:
-zgodność z CE i RoHS,
-cena (cena w Polsce to nieporozumienie ca. 20% więcej niż u pozostałych dystrybutorów w EU)
-uniwersalny i dość ciekawie rozwiązane mocowanie płyt w zestawie
Na minus
- Brak możliwości podłączenia Komputera
- Tylko 3 profile możliwe do zapamiętania w stacji
Natomiast ciekawe wg mnie może być wykorzystanie tej stacji jako baza do konstrukcji DIY. Wykorzystując np sterownik kolegi kmkm2 mamy już gotową bazę mechaniczną i elementy grzejne.
Byłbym wdzięczny za wasze opinie na temat tej stacji i ew jej przeróbki.
Pozdrawiam.
Ma ktoś już jakieś praktyczne doświadczenie z tą stacją ?? Na elektrodzie ktoś się chwalił że ma ale poza linkiem do polskiej instrukcji obsługi niewiele szczegółów się pojawiło.
Jest spora dyskusja i sporo pozytywnych opinii na forums.cvxgameconsolerepair.com jest też porównanie w stosunku do ACHI IR PRO SC.
Jak dla mnie na plus w stosunku do ACHI przemawia:
-zgodność z CE i RoHS,
-cena (cena w Polsce to nieporozumienie ca. 20% więcej niż u pozostałych dystrybutorów w EU)
-uniwersalny i dość ciekawie rozwiązane mocowanie płyt w zestawie
Na minus
- Brak możliwości podłączenia Komputera
- Tylko 3 profile możliwe do zapamiętania w stacji
Natomiast ciekawe wg mnie może być wykorzystanie tej stacji jako baza do konstrukcji DIY. Wykorzystując np sterownik kolegi kmkm2 mamy już gotową bazę mechaniczną i elementy grzejne.
Byłbym wdzięczny za wasze opinie na temat tej stacji i ew jej przeróbki.
Pozdrawiam.