Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
Re: [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Szukam wsadów BIOS i EC do Acer Aspire V3-571G
Google Adsense [BOT] • 25 Вересня 2014, 07:57
#2 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Szukam wsadó BIOS i EC do Acer Aspire V3-571G
figofag • 26 Вересня 2014, 12:08
#3 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Szukam wsadó BIOS i EC do Acer Aspire V3-571G
logisek • 26 Вересня 2014, 20:36
Nie znalazłem w tych linkach dokładnie tego czego szukam, bo albo nie pasuje rewizja albo końcówka symbolu płyty (Q5MV1), a ze zdjęć wynika że są inne niż moja (inne GPU lub jego brak). Problemem jest to, że nie jestem pewien czy to wina BIOSu (laptop startuje bez treści obrazu), dlatego podtrzymuję prośbę o pewny wsad.
Dzięki za odzew.
Dzięki za odzew.
#6 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Szukam wsadów BIOS i EC do Acer Aspire V3-571G
Vogelek23 • 13 Листопада 2014, 19:39
opelr написав:post z wsadem skasowano, do działu wsady bios odrzuconoŻe co proszę? Gdyby Kolega napisał post w dziale "PLIKI BIOS (niezweryfikowane)", z pewnością nie mógłby on być odrzucony, ponieważ tamten dział nie podlega na razie ścisłej moderacji (akceptacja postów przez moderatorów). No chyba, że Kolega uploadował plik w innym, niewłaściwym dziale?
opelr написав:przedtem oczywiście radośnie sobie pobrano plik m.in szanowne modkiProszę o przedstawienie dowodu na poparcie tej tezy.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
#7 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Szukam wsadów BIOS i EC do Acer Aspire V3-571G
opelr • 26 Листопада 2014, 15:35
ad2. Jakich dowodów, wstawiam wsad, jestem online ja i kilku użytkowników, widze zmieniającą sie ilośc pobrań, czyli plik pobrano potem skasowano, więc napisałem jak było.
ad1. Napisałem i dałem wsad chyba w schemat-acer-aspire-e1-v1-v3-compal-q5wv1-q5ws1-la-7912p-t23770.html?hilit=LA%207912P, tam są schematy i biosy, otrzymalem to
O czym tez naisałem, a napisałem bo mi się to nie spodobalo, może i niewłąsciwy dział, ale tam wsady zamiszczano, ja podałem taki jaki jest potrzebny innym użytkownikom, źle to trudno, może od czasu rejestracji nastapiły zmiany regulaminu, moze cały czas sie regulamin zmienia, no wybacz, że nie czytam codzień czy ktoś zmienił regulamin i juz nie mozna dawać wsadu tam gdzie 3 inne osoby zamiesciły.
ps
odpowiadam poniewaz na pw mnie poproszono o odpowiedź
ad1. Napisałem i dałem wsad chyba w schemat-acer-aspire-e1-v1-v3-compal-q5wv1-q5ws1-la-7912p-t23770.html?hilit=LA%207912P, tam są schematy i biosy, otrzymalem to
Witaj opelr,
Twój post "Re: Schemat ACER ASPIRE E1 / V1 COMPAL LA-7912P Q5WV1
Q5WS1"
został odrzucony przez moderatora lub administratora.
Powód odrzucenia:
Niewłaściwy Dział
O czym tez naisałem, a napisałem bo mi się to nie spodobalo, może i niewłąsciwy dział, ale tam wsady zamiszczano, ja podałem taki jaki jest potrzebny innym użytkownikom, źle to trudno, może od czasu rejestracji nastapiły zmiany regulaminu, moze cały czas sie regulamin zmienia, no wybacz, że nie czytam codzień czy ktoś zmienił regulamin i juz nie mozna dawać wsadu tam gdzie 3 inne osoby zamiesciły.
ps
odpowiadam poniewaz na pw mnie poproszono o odpowiedź
#8 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Szukam wsadów BIOS i EC do Acer Aspire V3-571G
Vogelek23 • 26 Листопада 2014, 18:20
opelr написав:jestem online ja i kilku użytkowników, widze zmieniającą sie ilośc pobrań, czyli plik pobrano potem skasowanoW poście #4 zarzuciłeś moderatorom, że m.in. oni pobrali Twój plik przed skasowaniem - otóż informuję Cię, że moderatorzy nie generują ani ilości pobrań, ani punktów za ściągnięcie załącznika, ponieważ rolą moderatorów jest m.in. pobieranie i weryfikacja zamieszczonych plików (np. czy plik zawiera dokładnie to, co jest w opisie, zamiast jakichś śmieci). Ponadto, moderatorzy nie pobierają plików dla własnych korzyści, lecz aby uchronić wszystkich Użytkowników (także i Ciebie) przed załącznikami, zawierającymi co innego, niż deklaruje uploader. Odrzucenie Twojego wsadu BIOS w dziale ze schematami nie jest jednak wystarczającym usprawiedliwieniem, byś czynił komukolwiek podobne zarzuty - zwłaszcza takie bez pokrycia w faktach.
Temat uploadowania wsadów BIOS w działach ze schematami był już poruszany publicznie i toczyła się dość długa i owocna dyskusja w tej kwestii - użytkownicy VIP mają możliwość uploadowania wsadów bezpośrednio do działów punktowanych, bez potrzeby ich weryfikacji, ponieważ są w grupie VIP i mogą korzystać z danego im "kredytu zaufania". Pliki wszystkich pozostałych użytkowników są tam natomiast przenoszone z działu PLIKI BIOS DO WERYFIKACJI dopiero po pozytywnej ich ocenie przez innych Użytkowników, potwierdzonej stosownym wpisem w danym temacie. Jeśli nie śledzisz dyskusji ani nie czytasz ogłoszeń, zamieszczanych na stronie głównej forum, to proszę nie obarczaj za to winą mnie - zwłaszcza, że każda aktualizacja Regulaminu forum jest notowana stosownym wpisem w wątku z Regulaminem.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.