Non hai i permessi necessari per visualizzare i file allegati in questo messaggio.
Regole del forum: Clicca per leggere le regole del forum
Non hai i permessi necessari per visualizzare i file allegati in questo messaggio.
Re: Schemat Asus R500V R500VJ K55VJ K55VM K55VS
da Google Adsense [BOT] • 5 agosto 2014, 10:11
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Wsad BIOS
Model: Asus R500VM
Platforma: Asus K55VM Rev. 2.0
CPU: Intel Core i5-3210M SR0MZ
GPU: nVidia N13P-GL-A1
PCH: Intel BD82HM76 SLJ8E
EC: ITE IT8517E HXA
BIOS IC: 25Q64FVSIQ (8MB)
BIOS Version: 201
Uwagi: Nie aktualizować tego wsadu do najnowszego ze strony producenta, gdyż może spowodować błąd kod 10 przy karcie LAN!
ZWERYFIKOWANY (mrdok, michal1490)
Model: Asus R500VM
Platforma: Asus K55VM Rev. 2.0
CPU: Intel Core i5-3210M SR0MZ
GPU: nVidia N13P-GL-A1
PCH: Intel BD82HM76 SLJ8E
EC: ITE IT8517E HXA
BIOS IC: 25Q64FVSIQ (8MB)
BIOS Version: 201
Uwagi: Nie aktualizować tego wsadu do najnowszego ze strony producenta, gdyż może spowodować błąd kod 10 przy karcie LAN!
ZWERYFIKOWANY (mrdok, michal1490)
Please do not request schematics via Email, thanks.
Nie wysyłam schematów na PW ani email.
Nie wysyłam schematów na PW ani email.
Re: Schemat Asus R500V K55VJ K55VM K55VS
da Google Adsense [BOT] • 23 dicembre 2018, 12:55
Argomenti Simili |
---|
Schemat Asus H87M-PLUS |
Schemat Asus VivoMini VC66 |
Schemat Asus PRIME B760-PLUS |
Schemat Asus B365M-DRAGON |
Schemat Asus PRIME B760M-K |
Schemat Asus VivoBook E406MA |