• No nie mogę :-)

Pravila foruma:Klikni tukaj za prikaz pravil na forumu

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
Ta tema je označena kot ARHIVSKA. Odgovorite samo, če vaše sporočilo vsebuje rešitev (Pravila in Pogoji, 12.1).

#1 No nie mogę :-)

Napisal/-a Cyb0rg 17 September 2014, 23:58
Jak wygląda nowy mostek prostowniczy - uczcie się :lol:
Zdjęcie pierwsze ... w tytule :-D

Zarchwizowałem, aby dłużej można było oglądać ...

http://www.allegromat.pl/aukcja164669

Re: No nie mogę :-)

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 17 September 2014, 23:58

#2 Re: No nie mogę :-)

Napisal/-a Usunięty Użytkownik 402 21 September 2014, 23:46
Prostuje nie tylko napięcie... włosy też.

#3 Re: No nie mogę :-)

Napisal/-a jurek1980 22 September 2014, 12:07
Czepiacie się. Jak dla mnie wszystko jest ok. Mostek na zdjęciach poniżej podłączasz pod AC zgodnie z wyprowadzeniami i opisami. Do wyprowadzeń + palec lewej ręki a do - palec prawej ręki. Dzięki wyprostowanemu napięciu włosy lepiej się prostują, a może i nastąpić efekt jonizacji!

#4 Re: No nie mogę :-)

Napisal/-a Vogelek23 22 September 2014, 20:36
Pragnę zwrócić Waszą uwagę na fakt, że jest to profesjonalny prostownik dwupołówkowy - jak to dokładnie widać na zdjęciu, składa się on z dwóch profesjonalnie wykonanych połówek ;)

#5 Re: No nie mogę :-)

Napisal/-a Cyb0rg 23 September 2014, 00:59
Vogelek23 napisal/-a:Pragnę zwrócić Waszą uwagę na fakt, że jest to profesjonalny prostownik dwupołówkowy - jak to dokładnie widać na zdjęciu, składa się on z dwóch profesjonalnie wykonanych połówek ;)

Dobre :lol:

Re: No nie mogę :-)

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 23 September 2014, 00:59
Ta tema je označena kot ARHIVSKA. Odgovorite samo, če vaše sporočilo vsebuje rešitev (Pravila in Pogoji, 12.1).

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov