Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Re: Takie rzeczy tylko w Gorzowie
Google Adsense [BOT] • 29 Квітня 2014, 00:24
No kolego to jest moc!
Niestety jak i w każdym mieście super serwisów jest sporo, ale powiem Gorzów to ma pseudo fachowców na pęczki. Ostatnio dostałem laptopa "serwis" miał wymienić gniazdo zasilania, gniazdo oczywiście wymienili ale tak polutowali że zwarli plus do masy!! To nic jeszcze jeden super "serwis" dostał laptop po zalaniu mieli go wyczyścić i wymienić klawiaturę, to uczynili koszt 450zł klawa wymieniona po tygodniu laptop gdy użytkownik go wyłączał to sam się komputerek włączał, gdy go dostałem rozebrałem to moim oczom ukazał się grzyb na pcb 
Re: Takie rzeczy tylko w Gorzowie
Google Adsense [BOT] • 12 Серпня 2014, 20:19
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.