• Format dysku PVR - możliwy ?

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити повну модель носія інформації та короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми, ваші висновки та питання.
  3. Завантаження повних файлів інструкцій/схем СУВОРО ЗАБОРОНЕНО. Ви можете завантажити лише невелику частину документації, яка спрощує діагностику/ремонт. Вам не дозволяється завантажувати більше однієї повної сторінки інструкцій/схем на одну тему.
  4. Дозволяється описувати лише один несправний пристрій в одній темі - ви завжди повинні відкривати нову тему для кожного наступного пристрою.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Format dysku PVR - możliwy ?

d2b 25 Червня 2014, 17:05
Witam,

Czy da się sformatować w jakiś sposób dysk PVR z dekodera np. Orange ( Hitachi CinemaStar C5K500 HCC545016B9A300 ) ?? Może wymiana oprogramowania na jakieś czyste, które pozwoli używać dysku w komputerze ?

Trochę się bawiłem z tym dyskiem, różnego rodzaju programami ale wszystko zakończyło się klapą ;)
Z tego co czytałem to dyski N+ da się sformatować i mogą one potem bez problemu działać w komputerze.

Jakiś ekspert w tej dziedzinie udzieliłby cennych informacji na ten temat ? Czy się da i jaki osprzęt trzeba mieć?

Z góry dziękuję za jakieś informacje w tym zakresie. Proszę bez hejtów :)

Re: Format dysku PVR - możliwy ?

Google Adsense [BOT] 25 Червня 2014, 17:05

#2 Re: Format dysku PVR - możliwy ?

erutam20 25 Червня 2014, 17:16
It is not possible, because this file format works only in PVR decoders.

#3 Re: Format dysku PVR - możliwy ?

d2b 25 Червня 2014, 17:24
Ale ja nie chce odczytywać nagranych danych, tylko chce zrobić z tego dysk do komputera ?

Przed chwilą na 1 ze stron firm, które odzyskują dane znalazłem usługę tego typu. Więc chyba jest to możliwe w jakiś sposób.

#4 Re: Format dysku PVR - możliwy ?

Pondzik 11 Липня 2014, 02:46
Tak, da się to zrobić bez problemu, ale po bezpośrednim podłączeniu, przejściówka sata/usb która jest domyślnie zamontowana w tych dyskach skutecznie to uniemożliwia, tak więc jeśli chcesz z niego zrobić dysk do pc to włóż we własną obudowę albo podłącz bezpośrednio.

Re: Format dysku PVR - możliwy ?

Google Adsense [BOT] 11 Липня 2014, 02:46
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей