• Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

Forumsregeln:Die Forumsregeln lesen

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

von czorny 14 Juni 2014, 18:02
Witam.

Jak napisałem w temacie po dzisiejszych pracach konserwacyjnych funkcja szukaj działa inaczej lub nie działa wcale bo niczego nie wynajduje nawet prostych słów, które są na pewno w nie jednym wątku.
Prykładowo:Acer - nie wyświetla żadnych wyników.

Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

von Google Adsense [BOT] 14 Juni 2014, 18:02

#2 Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

von lakier 14 Juni 2014, 20:32
Witam

Też zauważyłem ten sam problem.

#3 Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

von Edek 14 Juni 2014, 20:44
U mnie też nie działa.

#4 Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

von Vogelek23 15 Juni 2014, 01:01
Proszę o cierpliwość - z uwagi na konserwację, indeksowanie zostało wyłączone. Wszystko wróci do normy po zakończeniu prac, czyli od godz. 5.00 rano.

#5 Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.  [GELÖST]

von Vogelek23 15 Juni 2014, 16:59
Jak wspomniałem wyżej, indeks wyszukiwarki został odbudowany i "szukajka" działa już prawidłowo. Niniejszym więc zamykam temat.

Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.  [GELÖST]

von Google Adsense [BOT] 15 Juni 2014, 16:59