Witam ponownie, po dłuuuuugim czasie udało mi się znaleźć wsad do E6330 QAL70 LA7741P w wersji A01 wszystko ładnie i pięknie śmiga ale... nie mogę zrobić upgrade do żadnej wyższej wersji. Program do upgrade nie zgłasza problemów, pokazuje okienko z czego na co chce upgradować, pasek postępu śmignie do końca, komputer się restartuje i... widoczna jest nadal wersja A01. Jakieś pomysły dlaczego tak się dzieje? próby podjęte pod Win 7 32bit oraz pod linuxem Ubuntu. Oba podejścia zakończone fiaskiem.
Post #5 wykracza poza ramy tego działu, zatem proszę opisać ten problem w stosownym dziale (NAPRAWA LAPTOPY HARDWARE). Najważniejsze jednak, że nic nie napisałeś o tym, czy wsad zaproponowany przez Kolegę adam4333 jakkolwiek zadziałał - a wypadałoby zamieścić tutaj tą informację.
Wsad od E6430S zadziałał ale jak napisałem wyżej miałem problem z wykrywaniem Bluetooth oraz instalacją driverów od E6330 ponieważ wykrywały przy instalacji inny model komputera.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
_______________________________ Wszelkie prawa zastrzeżone. Zabrania się kopiowania jakichkolwiek treści i elementów witryny bez zezwolenia. Wszelkie opublikowane na tej stronie znaki handlowe, nazwy marek, produktów czy usług należą do ich prawnych właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.