• Pytanie o sita do użytku bezpośredniego

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Pytanie o sita do użytku bezpośredniego

asqard 25 Листопада 2010, 10:43
Nie miałem za bardzo gdzie zadać pytania więc ten dział wydał mi się najlepszy może innym też się przyda ten temat.

otrzymałem w spadku, (troszkę nie szczęsnym po koledze) zestaw sit które niby używa się bezpośrednio bez ramki. ( próbowałem je włożyć w moją ramkę i nie bardzo pasują, moje pytanie może koledzy bardziej znają się i są skłonni powiedzieć jak się używa takich sit bezpośrednich?

z góry dziękuję za pomoc która zapewne i przyda się mi jak i innym kolegą którzy zajmują się i interesują się serwisem

Re: Pytanie o sita do użytku bezpośredniego

Google Adsense [BOT] 25 Листопада 2010, 10:43

#2 Re: Pytanie o sita do użytku bezpośredniego  [РІШЕНО]

arvika 25 Листопада 2010, 10:55
Najprościej mówiąc zobacz sobie filmik na Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=97nxZwHG5bA i inne.

#3 Re: Pytanie o sita do użytku bezpośredniego

asqard 25 Листопада 2010, 11:38
dziękuje za filmik zaraz na jakimś acerku prze testuje swoje umiejętności, nie wiem jak Koledzy uważają jakie zestawy naprawcze są lepsze? taki jak ja mam z ramką gdzie trza wygrzewać czy takie jakie dostałem dziś do użytku bezpośredniego

Re: Pytanie o sita do użytku bezpośredniego

Google Adsense [BOT] 25 Листопада 2010, 11:38

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість