Правила форума: Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума
1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).
#1 Witam z UK
от
taomen •
24 Январь 2014, 17:18
Mam na imie Genek.Jestem na waszym forum od niedawna. Bardzo się cieszę że znalazłem właściwie forum które przypuszczam pomoże mi w moim małym biznesie. Jak wiadomo w UK zawsze ludzie byli przyzwyczajeni że jak coś się popsuło to wyrzucali i kupowali nowe, ale od pewnego czasu to już się zmienia i dzieki temu mam dodatkową pracę. Naprawiam sprzęt komputerowy, telefony i wszelkie urządzenia elektroniczne. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i zapraszam do wszelkiej współpracy.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Ник:
Google Adsense [BOT]
Re: Witam z UK
от Google Adsense [BOT] • 24 Январь 2014, 17:18
#2 Re: Przywitanie z UK
от Jozef18 • 24 Январь 2014, 21:32
Witamy
Zapraszamy do udziału w tematach swoich jak i innych użytkowników.
Pozdrawiam
Józef
#3 Re: Witam z UK - odpowiedź
Powiadają, że zachód bogaty i tylko "biedne polaki" naprawiają, a tu proszę

Witaj - powodzenia w biznesie.
Ранг:
Zasłużony dla forum
#4 Re: Witam z UK
от
gathor •
26 Февраль 2014, 12:18
marek216 писал(а):Powiadają, że zachód bogaty i tylko "biedne polaki" naprawiają, a tu proszę
No niby tak powiadają, ale przeciez w UK łatwiej znaleźć Polaka niż Anglika

Ник:
Google Adsense [BOT]
Re: Witam z UK
от Google Adsense [BOT] • 26 Февраль 2014, 12:18
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).