• Witam z Mazowsza

Regole del forum:Clicca per leggere le regole del forum

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).

#1 Witam z Mazowsza

da Kuba567 30 ottobre 2013, 23:05
Witam!

Mam na imię Kuba, mam 23 lata. Ogólnie już od dawna zacząłem zabawę z elektroniką samochodową, przy okazji spolszczam systemy nawigacji w autach oraz licznikach samochodowych. Od jakiegoś czasu zacząłem zabawę z laptopami. Gdyby ktoś potrzebował pomocy proszę pisać, liczę na pomoc z waszej strony jeśli chodzi o laptopy.

Pzdr

Re: Witam z Mazowsza

da Google Adsense [BOT] 30 ottobre 2013, 23:05

#2 Re: Witam z Mazowsza

da Vogelek23 31 ottobre 2013, 01:59
Witamy Kolegę serdecznie.

Przy okazji poinformuję/przypomnę, że na naszym forum w dobrym tonie jest opisanie metody rozwiązania problemu przed zamknięciem tematu (w związku z tym postem: viewtopic.php?p=108580#p108580).
W takich przypadkach jak ten z linku (gdzie problem jest rozwiązany, ale autor nie zamieścił opisu naprawy) tematy zwykle przenoszone są do Kosza, z uwagi na brak wartości merytorycznej i dydaktycznej - przy czym traci się również punkty, uzyskane za dyskusję w takim temacie.
Proszę zatem o tym pamiętać.

Re: Witam z Mazowsza

da Google Adsense [BOT] 31 ottobre 2013, 01:59
Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).