• Czy ktoś posiada soft do stacji ACHI lub działający do LY

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Czy ktoś posiada soft do stacji ACHI lub działający do LY

najdzik 30 Червня 2013, 23:28
Witam

Zakupiłem ostatnio stację LY-IR PRO SC v3.Do stacji była dołączona płyta ze sterownikami i oprogramowaniem.

Problem w tym że program do tej stacji nie działa, a dokładniej działa ale nie rysuje wykresu temperatury.
Wyczytałem gdzieś na forum że to znany problem a rozwiązaniem jest soft ze stacji ACHI (ACHI-IR Soft).

Jeżeli byłaby taka możliwość to czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby mi podesłać soft od stacji ACHI lub chociaż działający do stacji LY.

Ew. można zostawić na forum, tak żeby komuś innemu się przydał.

Ja przekopałem chyba cały internet w poszukiwaniu softu ACHI IR SOFT jednak bez efektów.

Re: Czy ktoś posiada soft do stacji ACHI lub działający do LY

Google Adsense [BOT] 30 Червня 2013, 23:28

#2 Re: Czy ktoś posiada soft do stacji ACHI lub działający do LY

gathor 1 Липня 2013, 00:50
najdzik написав:Ja przekopałem chyba cały internet w poszukiwaniu softu ACHI IR SOFT jednak bez efektów.

Czy aby na 100% cały? Mi to zajęło mniej niż 10 sekund.
http://www.datacentre.thebgastation.com/control-soft/achi-soft/

#3 Re: Czy ktoś posiada soft do stacji ACHI lub działający do LY

najdzik 1 Липня 2013, 01:09
gathor написав:
najdzik написав:Ja przekopałem chyba cały internet w poszukiwaniu softu ACHI IR SOFT jednak bez efektów.

Czy aby na 100% cały? Mi to zajęło mniej niż 10 sekund.
http://www.datacentre.thebgastation.com/control-soft/achi-soft/

Tak, na 100% cały.Byłem i na tej stronie ale...Oops! That page cannot be found.

:)

-- Dodano: poniedziałek, 1 lip 2013, 16:11 --

Dziękuje koledze proservice za przesłanie działającego programu do stacji.

Soft wrzucam na forum, w razie gdyby ktoś chciał skorzystać.

Program działa rewelacyjnie z moją stacją LY-IR-PRO-SC v3

-- Dodano: poniedziałek, 1 lip 2013, 22:35 --

Nie do końca działa ten program.

Soft się łączy, rysuje wykres, i działa bardzo szybko i sprawnie, ale jak chcę wysłać ustawienia profilu to sprawa ma się następująco:

- dla parametru np. r1=1,00 softy wysyła ustawienia r1=3,00
- nie da się wpisać w soft ustawienia r1=0,45 ponieważ nie przyjmuje on przecinka, a gdy wpisze się kropkę to przy wysyłaniu wywala błąd że nie ma takiego parametru.

Jakieś pomysły ??

Może ktoś dorzuci inny soft lub soft od AHCI ??

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Re: Czy ktoś posiada soft do stacji ACHI lub działający do LY

Google Adsense [BOT] 1 Липня 2013, 01:09
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей