English Polski Русский Slovenščina Deutsch (Du)
  • Nie działa tłumaczenie

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

Re: Nie działa tłumaczenie


przez Google Adsense [BOT] 31 stycznia 2021, 18:09

#2 Re: Nie działa tłumaczenie


przez Vogelek23 31 stycznia 2021, 18:13
U mnie działa poprawnie:
Obrazek

Potrzebuję więcej informacji: system, przeglądarka, wersja przeglądarki?

#3 Re: Nie działa tłumaczenie


przez gofer 31 stycznia 2021, 18:17
win7 64bit, opera 73.0.3856.344

#4 Re: Nie działa tłumaczenie


przez Vogelek23 31 stycznia 2021, 20:48
Wygląda to na problem z silnikiem Chrome (Bink), a Opera używa tego samego silnika co Chrome. Firefox używa silnika Gecko, stąd nie ma na tej przeglądarce problemu z funkcją tłumaczenia. Muszę się temu przyjrzeć bliżej.

Re: Nie działa tłumaczenie


przez Google Adsense [BOT] 31 stycznia 2021, 20:48

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

_______________________________
Wszelkie prawa zastrzeżone. Zabrania się kopiowania jakichkolwiek treści i elementów witryny bez zezwolenia.
Wszelkie opublikowane na tej stronie znaki handlowe, nazwy marek, produktów czy usług należą do ich prawnych właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.