Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]





 Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
      
PostNapisane: 25 listopada 2010, 15:02 
Poziom 6
Witam,
Problem jak w opisie. Laptop posiada diode led przy gniezdzie zasilacza.
Dioda na chwile zapala sie na 2 sek po czym gasnie.
Nie laduje baterii, wymienilem dwukrotnie uklad od zasilania baterii ISL 6251.
Bez zmian. Przetwornice 3,3 i 5 V dzialaja. Nie bardzo wiem czego juz sie czepic.
Moze ktos pomoze?


Offline
 
 
 Tytuł: Re: Compaq CQ71 nie wlacza sie, nie laduje
PostNapisane: 25 listopada 2010, 15:02 
 Mężczyzna
      
PostNapisane: 25 listopada 2010, 15:47 
Użytkownik VIP
Avatar użytkownika
Did you measure resistanses on all coils to the ground on the mainboard? Please post here the results!


Offline
 
 
 Mężczyzna
      
PostNapisane: 25 listopada 2010, 16:36 
Administrator
Avatar użytkownika
surow - czytałeś zawartość działu Szkolenia?



_________________
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój.
Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Offline
 
 
      
PostNapisane: 8 grudnia 2010, 17:48 
Poziom 6
Ok naprawiony, uszkodzony I/O kontroler podawal zly sygnal na ISL6251


Offline
 
 
 Tytuł: Re: Re: Compaq CQ71 nie wlacza sie, nie laduje
PostNapisane: 8 grudnia 2010, 17:48 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

 Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]    
Szukaj:
Skocz do:  
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników
 Podobne tematy 
DV9000 nie wlacza sie, diody nie swieca, nie laduje baterii
HP Compaq Presario CQ71 nie startuje
Toshiba a205 - nie wlącza się.
Compaq CQ71 nie ładuje baterii, zimny procek
Compaq CQ71 na płycie OP6 rev D nie startuje
HP DV9000 DAOAT7MB8E7 REV.E teraz nie wlącza się


cron

statystyka